Open Source

Magento- Open Source Web Shop

Magento  web prodavnica opslužuje više od 110.000 trgovaca širom sveta i podržana je od strane globalnog eco-sistema rešenja partnera i developera. Magento je platforma bogata funkcijama, open source, koja trgovcima nudi visok stepen fleksibilnosti i kontrole nad korisničkim interfejsom, katologom, sadržajem i funksionalnošću njihove online prodavnice.

Magento možete koristiti u Cloud-u ili na vašim serverima.

SugarCRM- Open Source CRM

SugarCRM je veoma jednostavna CRM (customer relationship management) platforma, dizajnirana da vam pomogne u komunikaciji sa vašim klijentima i prospektima. Hiljade uspešnih firmi svakodnevno koriste SugarCRM za upravljanje prodajnim ciklusima, marketingom i podrškom. SugarCRM je open source web bazirano CRM rešenje koje se veoma lako prilagođava. Možete ga koristiti u Cloud-u ili na vašim serverima.

WordPress - Open Source CMS

WordPress je alat pomoću kojeg možete napraviti predivne sajtove i blogove. (sajt E-75 je urađen pomoću WordPress-a). Potpuno je open source što vam omogućava da ga slobodno modifikujete prema vašim potrebama. Postoje hiljade gotovih tema i plugin-ova pomoću kojih možete napraviti neverovatno moćan sajt.

Switch to our mobile site