Register for event – Nov online servis u Srbiji!

Register for event – Nov online servis u Srbiji!

Od 1. januara 2010. godine, u ponudi je nova usluga koja se odnosi na najavu događaja bilo koje vrste… predavanja, seminari, radionice, kongresi, manifestacije, kao i on-line prijava učesnika za iste. Usluga najave događaja i prijavljivanje za događaje je potpuno besplatna. Na ovaj način se olakšava proces prikupljanja prijava učesnika i sama organizacija događaja.

Pozivanje i koordinacija prijava učesnika za događaje je možda jedan od najzahtevnijih koraka pri organizaciji događaja. Uz pomoć online servisa „Register for Event“ na brz i jednostavan način učesnici mogu online da se prijave za događaj. Prijave se vrše pomoću online upitnika, a prate u okviru statistike prijava. Na taj način ostaje više vremena da se organizator posveti suštini i samoj realizaciji događaja.

Online servis www.registerforevent.rsse sastoji od sledećih usluga:

  • Register For Event

    Register For Event

    Na stranici „Najava događaja“ se nalaze informacije o predstojećim događajima i link za online prijavu. Usluga online prijavljivanja za događaje je, takođe, besplatna. Plaća se samo ono što je organizator naveo za plaćanje, a odnosi se na njihove usluge i kotizaciju za učešće za najavljeni događaj.

  • Na stranici „Kalendar“ predstavljaju se firme ili događaji po principu kalendara, svakog dana po jedna. Logo se postavlja u polje za određeni datum u kalendaru i za njega vezuje link ka najavi događaja ili ka željenoj Internet adresi. Promocija se dalje vrši na stranicama „Register for event“-a na najposećenijim društvenim mrežama: facebook, youtube, twitter, i picasa: facebook – info, internet adresa, fotografije, link ka promo videu; youtube – promo video i informacije o firmi; twitter – info i link ka promo videu; picasa – web foto album sa promotivnim fotografijama predstavljenih firmi i događaja.
  • Prijavom na mailing listu dobijaju se informacije o predstavljenim kompanijama, najavljenim događajima i akcijama.

U isto vreme neophodno je obezbediti i tehniku, opremu, prostor, ljudstvo i ostale detalje, kao i dobiti stručan know-how oko organizacije kako bi se uspešno realizovao događaj.

Register for event“ je eServis za najavu događaja i online prijavu učesnika za događaje i deo je usluga Agencije za iznajmljivanje audio i video opreme i organizaciju manifestacija „Rent for event“.  Više informacija na www.rentforevent.rs

Switch to our mobile site