NetDokumenti – pletemo džemper!

NetDokumenti – pletemo džemper!
Spremamo se za zimu…Treba nam još jedno osveženje :) Nakon uspešno sprovedenog istraživanja u svrhu unapređenja web sajta kompanije (rezultatu stižu uskoro, verujemo da ćete biti zadovoljni) pred vas iznosimo još jedan upitnik čijim ćete popunjavanjem još jednom dati doprinos i pomoći nam da unapredimo web sajt proizvoda, a samim tim i celokupno poslovanje. Kako se prvo istraživanje pokazalo kao vrlo značajno, hajde da još jednom damo zeleno svetlo našem mladom, kreativnom timu i pomognemo im.

Cilj istraživanja jeste dobijanje korisnih informacija i smernica kako bi se unapredio web sajt online sistema za upravljanje dokumentima: NetDokumenti. NetDokumenti predstavljaju softversko rešenje čija je osnovna svrha da omoguće pretvaranje papirne dokumentacije u elektronski oblik (što se postiže skeniranjem papirnih dokumenata) i čuvanje takvih dokumenata zajedno sa elektronskom arhivom, na jednom mestu. Ovo softversko rešenje zasnovano je na cloud rešenju u kome se u poslednje vreme i te kako piše B92. Kako smatramo da je u servisu NetDokumenti budućnost, svojim doprinosom postanite deo budućnosti i zajedno sa nama krenite putem uspeha.

Upitnik je kreiran online na sledećem linku http://goo.gl/rdwOS

Kada se sve bude završilo i  unapredilo saznaćete koliko ste doprineli ukoliko nam ostavite kontakt u samom upitniku ili ukoliko budete pratili naš razvoj.Hvala svim učesnicima i onima koji su voljni da proslede i prošire informaciju o aktuelnom istraživanju.

Switch to our mobile site