Bespovratna sredstva izvoznicima – SIEPA 2012

Bespovratna sredstva izvoznicima – SIEPA 2012

U cilju jačanja međunarodne konkurentnosti srpske privrede kroz snažnu podršku procesu internacionalizacije i jačanju konkurentnih kapaciteta domaćih preduzeća i udruženja, Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) sedmu godinu zaredom dodeljuje bespovratna finansijska sredstava za finansiranje aktivnosti koje doprinose povećanju izvoza iz Republike Srbije.

U 2012. godini dodeljuju se bespovratna finansijska sredstva pojedinačnim privrednim subjektima (privrednim društvima, zadrugama i preduzetnicima) i poslovnim udruženjima.

Informaciju o aktivnostima za koje se dodeljuju bespovratna finansijska sredstva i o uslovima za učešće u javnom pozivu možete naći u Programu podsticanja konkurentnosti i internacionalizacije srpske privrede.

Jedna od aktivnosti za koju se dodeljuju sredstva jeste izrada novog sajta firme. Maksimalna sredstva koja se mogu dobiti za navedenu aktivnost su 300.000 RSD. Dobijena sredstva mogu pokrivati do 50% ukupne vrednosti investicije za navedenu aktivnost.

Rok za podnošenje prijava je 18. maj 2012. godine.

Podnosioci prijave koji ispunjavaju uslove za dodelu sredstava ostvaruju pravo na refundaciju 50% do 75% troškova aktivnosti bez poreza na dodatu vrednost, do iznosa utvrđenih Programom podsticanja konkurentnosti i internacionalizacije srpske privrede, po pravu prvenstva podnošenja prijave.

Programom se finansiraju aktivnosti realizovane u 2012. godini do 15.12.2012. godine, osim za sajamske aktivnosti koje će se finansirati i ako će se realizovati tokom 2013. godine ukoliko je plaćanje izvršeno u 2012. godini do 15.12.2012. godine.

Više o programu možete videti na sajtu SIEPA-e.

Ukoliko ste zainteresovani za ucestvovanjem u programu za aktivnost izrade novog web sajta firme, molim vas kliknite na link dole i pošaljite nam zahtev kako bi smo vam predložili najptimalnije rešenje.

Prijava za novi web sajt!

Switch to our mobile site