Prosta primena sistema za upravljanje dokumentima

Prosta primena sistema za upravljanje dokumentima

Juče sam imao interesantan problem koji sam jos intersantnije rešio. Mi smo mala firma u kojoj nema administrativnih radnika. Mi ne podnosimo papirologiju. Gadi nam se. Pošto smo mala firma, često je osoba koja se inače bavi tim odvratnim poslom (a to bi bio ja) van firme.

I dok sam edukovao prospekte po Zrenjaninu i ubeđivao ih zašto im treba sistem za upravljanje dokumentima, kolega Prvoslav me uspaničeno pozvao na telefon i rekao mi da ovog trenutka ispunim neke formulare iz banke i da mu ih pošaljem brzom poštom. (kasnio sam sa tim bar dve nedelje).

Ok, bas sam naisao pored njegove banke, uzmem papire i odem u postu. Trebala mi je njegova kucna adresa, broj računa, broj firminog računa, datumi iz ugovora o radu itd. Uh, 60km van firme a trebam ovo popuniti.

Izvadim svoj tablet (Asus Transformer, lepa stvarčica), otvorim NetDokumenti.com, i prvo pronađem Prvoslavovu ličnu kratu. Pa za sekund pronađem njegov ugovor o radu (od pre skoro 3 godine!), poslednje izvode iz banke, platne listiće i još koješta i popunim sve što treba vrlo brzo i to 60km udaljen od kancelarije (nisam od onih koji smaraju knjigovođu za nešto što mogu sam).

Prosta primena za prostu stvar u komplikovanoj situaciji.

Par dana pre tog događaja, svratio sam kod potencijalnog klijenta na kafu (smooth a?). Nakon kraće priče zovu ga na telefon i traže da im pošalje neku tehničku dokumentaciju. Posle dosta psovanja i preturanja po kompu našao je primerak u fioci. Besam mi reče:”aj posalji mi ponudu opet da pogledam, izgleda da imaš pravo”.

Uzeo sam svoj stari Blackberry, otvorio NetDokumenti.com preko telefona, ukucao ime njegove firme i u roku od jedne skunde dobio spisak dokumenata vezanih za njega a među njima i ponudu. Prostim share-ovanjem poslao sam mu ponudu sa telefona. Da li treba trošiti reči na ishod ovakve prezentacije u ovom spletu okolnosti?

Zanima vas šta su NetDokumenti? Kliknite ovde!

A ako bi ste želeli da čitate i o drugim primerima korišćenja sistema NetDokumenti samo kliknite na dugme dole i prijavite se na listu!

Želim još primera!
 • Zlata PANAGRAR

  ODLIČNO POKAZANA KORIST OD KORIŠĆENJA SERVISA NETDOKUMENTI.
  JA ISTO RADIM U MALOJ FIRMI KOJA IMA MINIMUM IZVRŠILACA.

  I U NAJVEČOJ ŽURBI I KONFUZIJI MOGU NAĆI POTREBAN DOKUMENAT JER
  MI NA RASPOLAGANJU STOJI ODLIČAN PRETRAŽIVAČ.

  TO ŠTO SU MI SVI DOKUMENTI SMEŠTENI I NA NETDOKUMENTIMA, DONOSI MI
  OSEĆAJ DA IMAM KONTROLU NAD SVIM I KAD SAM VAN FIRME.

  BEZ TOGA SE OSEĆAM USPANIČENO KAO KAD NEMAM MOBILNI VAN KACELARIJE.

 • Posetilac

  Postovani,

  Iznenadjen sam kvalitetom vase internet prezentacije, i jos vise dobrim, kvalitetnim prizvodom, koji mi se cini ravnim mnogim svetski priznatim slicnim servisima. Uvek mi je drago kada odavde, iz Kanade, mogu da pokazem da se i u Srbiji moze dobro raditi i ponuditi svetski standard i kvalitet.

  Zelim vam veliki uspeh i sto vecu bazu korisnika.

  Da biste stekli jos vece poverenje potencijalnih klijenata, pokusajte da pravite sto manje gramatickih gresaka na sopstvenom sajtu, konkretno na strani gore (Prosta primena sistema za upravljanje dokumentima):

  Kaze se: “(a to bih bio ja)” a ne “(a to bi bio ja)”
  Kaze se: “dok sam obrazovao potencijalne korisnike” a ne: “dok sam edukovao prospekte”
  Kaze se: “treba ovo da popunim” a ne: “trebam ovo popuniti”
  Kaze se: “pametno, zar ne (ili slicno)” a ne “smooth a?”

  Ima jos par reci (pronadjite sami, i popravite…) koje nisu u duhu jezika, ali ne bih da “elaboriram”.

  Nadam se da ovu blagu kritiku necete pogresno shvatiti.

  Sve najbolje

  D.S.
  Director of IT
  Toronto, Ontario, Canada

Switch to our mobile site