OpenERP - Open Source ERP

OpenERP predstavlja poslovno softversko rešenje dizajnirano da poboljša produktivnost i profit organizacije kroz integraciju podataka. On povezuje i upravlja poslovnim procesima u svim područjima savremeno organizovanih kompanija, a dostupan je putem web ili desktop klijentske aplikacije.

OpenERP - Open Source ERP

Popularnost je dobio najviše jer je prepoznat kao sveobuhvatan paket koji uključuje prodaju, CRM, upravljanje projektima, upravljanje zalihama, proizvodnju, finansijsko upravljanja i ljudske resurse, kao i više od 700 dodatnih modula.

Modularnost : OpenERP poseduje jedinstven modularni pristup koji omogućava korisnicima da počnu sa jednom aplikacijom i da dodaju druge module kasnije. Korisnici zadržavaju sve benefite integrisanog softvera, a izbegavaju “big bang” efekat.

Fleksibilnost : OpenERP omogućava podešavanje korisničkog interfejsa i upravljanje poslovnim procesima sa samo nekoliko klikova.

Ne postoji Lock-in: Ista verzija OpenERP-a može da se koristi ili u vašoj firmi ili online. Korisnici mogu da izaberu koja je varijanta bolja za njih.

Pristupačnost : Pretplata na OpenERP ne postoji, niti postoje licence i samim tim ga to čini veoma pristupačnim. Kompletan set pogodnosti koji je obezbeđen (Online i On-site) pruža veliku vrednost kupcima.

Želite pogledati demo ili zakazati prezentaciju? Samo kliknite na dugme dole, ostavite vaše podatke i neko iz nšeg tima če vas kontaktirati.

Želim Demo/Prezentaciju

Switch to our mobile site