TELLWUT

Tellwut je online uputnik pomoću kojeg možete pitati porodicu, prijatelje kolege šta misle kuda bi trebalo ićina odmor. Istraživači, firme i ostali mogu koristiti Tellwut kao alat za online upitnike. Ispitajte vaše klijente, partnere i zaposlene. Saznajte šta misle. Prosto kao pasulj!

Pogledaj sajt

VALUEDPATRON

Aplikacija je namenjena svrsi sličnoj kuponima u npr. Mercatoru. Kada neko skupi odgovarajući broj virtuelnih kupona, po osnovu njih može da osvoji razne nagrade. Punchpoint pokazuje koliko punch-ova svi korisnici trebaju da skupe da bi dobili nagradu. Korisnik punch-uje odnosno skuplja poene, tako što svojim telefonom skenira BAR KOD kod prodavca.

Oni koji hoće da obezbede nagrade (proizvođači robe široke potrošnje) registruju se i loguju u drugom

Read More

Pogledaj sajt

TOMOSON

Tomoson je društveni sajt za promotere (kompanije) i blogere koji omogućava razmenu proizvoda za product review. Promoteri se prijavljuju na nalog i kreiraju reklamu za određeni proizvod koji žele da poklone blogorima u zamenu a review, a proizvod biva dostavljen svakom blogeru koji je kvalifikovan za reklamiranje. Za implementaciju je korišćen Symfony PHP framework, jquery, javascript library i u potpunosti je u skladu sa SEO standardima.

Pogledaj sajt

VIRTUAL WORLD FITNESS

Virtual World Fitness predstavlja socialnu mrežu koja okuplja profesionalce iz oblasti fitnesa i zdravlja i povećava njihovo online prisustvo u okviru same zajednice, kao i na Internetu. Servis pruža dve mogućnosti za reklamiranje kako bi se povećalo aktivno učestvovanje članova na Internetu -  Internu zajednicu koja radi na izgradnji mreže i  povećanju broja članova za ono što nudite, kao i Eksternu zajednicu sastavljenu od marketinškog tima koji je

Read More

Pogledaj sajt

GLOBAL DATES

Global Dates je internacionalni online dating servis koji pretenduje da postane lider na internacionalnom tržištu sajtova za upoznavanje. Sajt nudi najinovativnije alate, uključujući video četovanje uživo, kao i video predstavljanja, tako da je zaista sveobuhvatan i lak za upotrebu.

Pogledaj sajt

Switch to our mobile site